Krémové pohankové rizoto

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 40 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 200 g Pohanka kroupa BIO PROBIO
  • 100 g rýže červená BIO PROBIO
  • 2 lžíce olej slunečnicový za studena lisovaný BIO BIOLINIE
  • 2 kostky bujón zeleninový - kostky BIO PROBIO
  • 200 ml rýžový krém na vaření a pečení BIO ISOLA BIO
  • sůl jemná BIO BIOSAL
  • 200 g pórek
  • 40 g máslo
  • 2 lžíce Omáčka Tamari fermentovaná 250 ml BIO Crudolio

Pohanku uvařte v zeleninovém vývaru, dle návodu na obale. Červenou rýži vařte v zeleninovém vývaru a slunečnicovém oleji doměkka.

Na másle zpěňte na kolečka nakrájený pórek, přidejte uvařenou pohanku, červenou rýži a rýžový krém, promíchejte a dochuťte Tamari omáčkou. Podávejte jako přílohu s masem nebo zeleninou.

 

Nakoupit suroviny

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

73 Kč
Rýže červená 500 g BIO PROBIO

Rýže červená 500 g BIO PROBIO

85 Kč
Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

42 Kč
Vybrat vše